Kort om Nowo Global Fund

Nowo Global Fund är en dynamisk fond som fokuserar på att maximera avkastningen för våra investerare genom en diversifierad portföljstrategi. Med en robust och beprövad investeringsstrategi har Nowo Global Fund etablerat sig som en pålitlig aktör på marknaden sedan sin start.

Avkastning och statistik

Vi är stolta över den konsekventa avkastningen och framgången hos Nowo Global Fund. Här är en översikt över vår senaste avkastning och statistik:

  • Avkastning januari: 2,92%
  • Avkastning 2024: 2,92%
  • Avkastning 1 år: 15,38%
  • Avkastning 3 år: 33,31%
  • Avkastning 5 år: 89,60%
  • Total avkastning sedan start: 108,01%
  • Genomsnittlig årlig avkastning sedan start: 9,48%
  • NAV-kurs, A SEK, 2024-01-31: 208,01 kr
BÖRJA SPARA VIA NOWOAPPEN

*Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i Nowo Global Fund kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Topprankad hos Morningstar

Nowo Global Fund är stolt över att ha uppnått en topprankning hos Morningstar, en erkänd och respekterad namn inom finansbranschen. Denna utmärkelse är ett bevis på vår exceptionella prestanda och vår förmåga att leverera resultat åt våra investerare.

SE MER HOS MORNINGSTAR

Unik för Nowos medlemmar

Som medlem hos Nowo Global Fund får du tillgång till en unik investeringsmöjlighet som inte är tillgänglig för allmänheten. Vi strävar efter att skapa en exklusiv och givande upplevelse för våra medlemmar, med skräddarsydda investeringslösningar och privilegierade tillgångar.

BLI NOWOMEDLEM

Fondbestämmelser och mer

För mer information om Nowo Global Fund, inklusive våra fondbestämmelser och andra viktiga dokument, vänligen besök vår dokumentationssektion. Vi strävar efter att tillhandahålla transparent information för att hjälpa våra investerare att fatta välgrundade beslut.

Besök oss idag och ta del av möjligheten att investera med Nowo Global Fund.

FONDDOKUMENT